PH u kategorijama Samoobrana duo i Samoobrana timovi za 2010.godinu
Srijeda, 22 Prosinac 2010 00:00

U ponedjeljak 20.12. održano je PH u posljednjim preostalim disciplinama ovogodišnjeg prvenstva: Self defense duo i Self defense timovi.
U disciplini Duo prvo mjesto osvojili su viceprvaci svijeta – tim Roglić/Vojvodić, Nbdk Peščenica. Drugi su bili izvrsni Maksimirci, miješani par Požgajčić/Anterić, a treće mjesto zauzeli su mladi članovi nbdk Dubrava Zerec/Tepavac.

U natjecanju timova, tim Peščenice sa svjetskim prvacima Laktašić/Mahmuljin/Sedlar, nisu dopustili iznenađenje, a kao i u kategoriji duo, odmah do njih plasirao se nbdk Maksimir u sastavu Anterić/Požgajčić/Zovko, dok su teće mjesto osvojili mladi natjecatelji nbdk Dubrava braća Zerec/Tepavac.
Ova disciplina pokazala je svu atraktivnost nanbudo vještine i označila dolazak novih mladih atraktivnih natjecatelja koji će svojim nastupima osigurati kontinuitet dobrih međunarodnih rezultata naše reprezentacije.
Na koncu prvenstva, održan je i prijateljski Božićni ju randori turnir najmlađih natjecatelja cicibana i kadeta nižih pojaseva. Natjecanje je bilo izuzetno atraktivno i obilovalo je fantastičnim ipponima mladih nanbudo nada. U finalnom meču najmlađih koji je završio pobjedom I ekipe Gradeca nad njihovom II ekipom rezultat je bio fantastičnih, košarkaških - 61:49. Treće mjesto u toj kategoriji osvojila je Crvena ekipa nbdk Dubrava.
U kategoriji onih malo starijih trijumfirala je Peščenica ispred Vještine i Maksimira. Posebno su se istakle djevojke Palčić i Alimović- u pobjedničkoj ekipi. Među momcima ponajbolji su bili Matej Petrovčić (Gradec) u kategoriji najmlađih i Mario Lovrić (Vještina) u kategoriji kadeta.
Susret je završio proglašenjem najboljih športaša domaćina, nbdk kluba Peščenica za 2010. Godinu (Martin Palčić, kadetska konkurencija, Alen Alimović junior i Vedran Sedlar, senior), te tradicionalnim domjenkom s domaćim kolačima u režiji članova kluba.

Sretan Božić i Novu Godinu želimo svim članovima Hrvatskog nanbudo saveza!!!!!!

REZULTATI PO KATEGORIJAMA (pdf)