INF međunarodni seminar u Zagrebu 10.-12. prosinca 2010.
Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010 14:37

Za vrijeme INF međunarodnog seminara u Zagrebu 10.-12. prosinca, promovirana je nova INF diploma. Prvi kojima je bila uručena, bili su Renshi Petar Turković, Lahoussine Hafid i Zilhad Mahmuljin kojima je 7 Dan dodijeljen pri osnutku INF-a, 1.8.2010.

Upravo ova trojica majstora koji konstituiraju i Međunarodnu ispitnu komisiju, održali su polaganje za prve međunarodne stupnjeve crnog pojasa u subotu 11.12.2010.

 

 

 

Nakon jednog sata iscrpljujućeg ispitivanja u kome su kandidati pokazli visok nivo tehnike, ki-a, izdržljivosti i stava/pristupa, 1. Dan je dodijeljen:

Alenu Alimoviću, Kristijanu Piliju, Mateji Radojević i Branimiru Antoljaku.

2. Dan je dodijeljen:

Mirni Petrović, Marini Anterić, Goranu Mandiću, Ivanu Zovku i Damiru Alimoviću,

3. Dan svjetskom viceprvaku u borbama – Igoru Vojvodiću.

Čestitke uz kratak komentar: Tako se radi na polaganjima za majstorska zvanja u okviru Hrvatskog nanbudo saveza! Ponosni smo i čestitamo svojim članovima!

Na međunarodnom seminaru održanom u Zagrebu 10.-12. prosinca, Hrvatski nanbudo savez objavio je svoj izbor za najbolje športaše godine te prestižni naslov Nanbudoke Godine, koji se odnosi na cjelokupnu ličnost, rad i angažman u razvoju nanbudo športa i vještine, za 2010. Godinu.

U kategoriji kadeta/kadetkinja naslov športaša godine osvojila je Kiara Turković koja je na svim natjecanjima na kojima je nastupila osvojila zlatne medalje na PH; SP kate FEKDA, i 2 zlatne medalje, SP INF/WTKA 2 zlatne medalje.

U kategoriji juniora/juniorki naslov najboljeg pripao je Domagoju Zerecu, koji je uz prvenstvo Hrvatske osvojio srebrnu i brončanu na SP kate FEKDA, te zlatnu, srebnru i brončanu medalju na INF /WTKA SP.

U kategoriji seniora/seniorki, naslov je pripao Vedranu Sedlaru koji je na INF/WTKA SP osvojio dvije zlatne medalje u paru s Borisom Keberom te jednu zlatnu medalju kao član tima s Darkom Laktašićem i Tinom Požgajčićem.

Konačno, najprestižnija nominacija za Nanbudoku Godine 2010. pripala je bivšoj najboljoj (u čitavoj povijesti nanbudo prvenstava) svjetskoj natjecateljici, a danas predsjednici Ispitne komisije HNS-a, voditeljici nanbudo kluba Dubrava, te kata trenerici hrvatske nanbudo reprezentacije –Maidi Mahmuljin. Za primjer još mlađima, jer unatoč velikog iskustva i sjajnih rezultata, Maja je još uvijek mlada.

Čestike svim slavodobitnicima.