PH - borbe seniori i seniorke za 2010.god
Subota, 27 Studeni 2010 00:00

Nakon mlađih nanbudoka, koji su se za odličja borili prošlog vikenda, red je došao i na seniore. Tako je u subotu, 27.11.2010 održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za kategorije iznad 18 godina.U pojedinačnim kategorijama borili su se najbolji seniori i seniorke dok su u ekipnom natjecanju u sklopu svojih timova pružili priliku i novopečenim, malo manje iskusnim seniorima.

Međutim, pomlađena pobjednička ekipa Nanbudo kluba Pešćenica i ove godine odnijela je najsjajnije odličje uz obilje atraktivnih tehnika.U napetim borbama odličja su osvojili pojedinci koji su se istaknuli svojom tehnikom, eksplozivnošću, snagom i željom, a pritom ostali u granicama fair playa. Tako ćemo od seniora ovoga puta pohvaliti Igora Vojvodića, osvajača zlatne medalje u najtežoj kategoriji za izuzetnu požrtvovnost u ekipnom dijelu natjecanja te fair play pojedinačni nastup. Pohvalit ćemo i reprezentativce, Tina Požgajčića i Marinu Anterić za standardno odličan nastup, te Gorana Mandića, ovogodišnje iznenađenje i osvajača zlatne medalje u lakoj kategoriji.
Na kraju ćemo čestitati i treneru Nanbudo kluba Osijek, Franji Jurkoviću na izvrsnom povratku u natjecateljske vode i osvajanju srebrnog odličja za svoj matični klub, NBDK Vještinu, u ekipnom dijelu natjecanja!

REZULTATI PO KATEGORIJAMA (pdf)