PH u borbama za mlađe dobne skupine do 18.godina za 2010.g
Nedjelja, 21 Studeni 2010 00:00

U nedjelju, 21.11.2010. održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za tekuću godinu za mlađe uzrasne kategorije do 18.god.
S obzirom na neke nove kategorije, te na velik broj novih, mladih natjecatelja, ovo prvenstvo pokazalo je i veliku raznolikost tehnika, odličnu pripremljenost natjecatelja iz svih klubova i veliko zajednišvo svih trenera koji su ovo natjecanje učinili pravom fair play igrom.

Ovoga puta su najuspješniji, s najvećim brojem zlatnih medalja bili mladi natjecatelji Nanbudo kluba Pešćenica među kojima ćemo posebno istaknuti izvrsnu Ines Alimović koja je, osim pobjede u svojoj kategoriji, iza sebe ostavila i sve dječake u kategoriji mlađih kadeta!
U najmlađim kategorijama dominirali su natjecatelji iz Nanbudo klubova Gradec i Dubrava koji su pokazali da će jednog dana biti i više nego dostojni nasljednici svojih starijih kolega u višim kategorijama! Svakako čestitamo Vedranu Jakiću iz Nanbudo kluba Vještina, osvajaču najsjajnijeg odličja u kategoriji do 12 godina!
Također ćemo pohvaliti odličnu Lorenu Karlu Rudež iz Nanbudo kluba Maksimir koja je izvrsnim radom u kategoriji mlađih kadetkinja iza sebe ostavila puno iskusnije natjecateljice. Bravo Lorena!
U kategoriji mlađih kadeta slavio je borbeni Krešimir Major iz Nanbudo kluba Gradec, koji je u gustoj završnici odlukom sudaca pobijedio svog klupskog kolegu, Filipa Batura Stipića te napokon došao do najsjajnijeg odličja.
Na kraju ćemo pohvaliti natjecatelje u najstarijim kategorijama koji su, kao iskusni i formirani natjecatelji, ostavili i najbolji dojam, te pokazali da nas očekuje perspektivna budućnost u seniorskim kategorijama. Najatraktivnija, juniorska kategorija, imala je i najizjednačenije borbe, a dobili smo novog-starog pobjednika, Domagoja Zereca, koji je iza sebe ostavio nimalo lošije protivnike, Vedrana Tepavca i Domagoja Lovrića.
Čestitamo svim natjecateljima, a najavljujemo i uvijek atraktivne seniorske kategorije koje nam slijede već idući vikend.

REZULTATI PO KATEGORIJAMA (pdf)