MEĐUNARODNI LJETNI NANBUDO SEMINAR LOPAR, OTOK RAB 15./19.6.2017.
Ponedjeljak, 03 Travanj 2017 07:53
RAB2017Tradicionalni ljetni nanbudo seminar jedan je od dva obvezna seminara za članove Hrvatskog nanbudo saveza. Obrazovni nanbudo kurikulum zahtjeva dva intenzivna bloka treninga od po nekoliko dana, kako bi se osigurala adekvatna razina usvajanja znanja i vještina potrebnih za polaganje stupnjeva. Posljednjih nekoliko godina seminar se održava u terminu državnih praznika kako bismo vam svima olakšali dolazak i boravak na seminaru te da bi troškovi boravka bili manji. Još jedna pogodnost jest - besplatno polaganje za stupnjeve na seminaru. Seminar će se tako održati i ove godine u mjesecu lipnju i to od 15.-19.6. 2017. Nadamo se da će vas ove činjenice razveseliti i da ćete i ove godine sudjelovati u kreiranju pozitivne energije zajedno sa mnogim nanbudokama na plaži Livačina u prekrasnom okružju rapskog akvatorija. Seminar će, također po tradiciji, voditi najbolji hrvatski treneri nanbudoa: Hanshi Petar Turković 8. Dan i Hanshi Zilhad Mahmuljin 8. Dan, uz asistenciju Shihana Borisa Kebera 6. Dan, novog izbornika hrvatskih nanbudo selekcija i Shihana 
Darka Laktašića 6. Dan, predsjednika sudačke komisije HNBDS-a. Teme seminara uključivati će sadržaje od - metodike za početnike i napredne vježbače, te primjene različitih tehnika u samoobrani - do sportskog treninga za natjecatelje. Posebna pozornost posvetit će se pripremi za Svjetsko kup u koji će se održati u rujnu u Maroku. Zato je seminar obvezan za sve reprezentativne kandidate. Održati će se naravno i veliko polaganje za stupnjeve, te tradicionalni turnir u pijesku plaže na Livačini. 
Treninzi će se održavati 
od 8.00-9.30 sati 
te od 18.30 -20.30 sati svakodnevno. 
Kotizacija za seminar iznosi 50 EURA, a za članove klubova HNS-a po posebno pogodnoj cijeni od 200 kn. (Klubovi na svakih 10 uplaćenih kotizacija imaju po 1 gratis kotizaciju). 
Prijevoz je vlastitim automobilima, a autobusni prijevoz organizirati će se linijom Zagreb-Lopar ako za to bude interesa i potrebe. 
CIJENE SMJEŠTAJA U HOTELU SAN MARINO (dvo i trokrevetne sobe ) za nanbudo grupu poseban popust u odnosu na individualne cijene: 
Polupansion po osobi po danu 38 Eur (Sahara/Rab) 
Dodatak za jednokrevetnu sobu po danu 6 Eur 
Boravišna pristojba uključena u cijenu 
Trošak prijave jednokratno 1 Eur 
POPUSTI: 
Dijete do 1 g. s roditeljima u sobi uključeno u cijenu – dječji krevetić 4 Eur/po danu 
Djeca do 11 godina sa 2 odraslih u trokrevetnoj sobi 50% 
Djeca do 11 g. na osnovnom krevetu u dvokrevetnoj sobi 30% 
Djeca od 12 g. sa dvoje odraslih u trokrevetnoj sobi 20% 
MOGUĆ SMJEŠTAJ U AUTOKAMPU ILI APARTMANIMA U VLASTITOM ARANŽMANU 
1. PRIJAVE I REZERVACIJE MJESTA U HOTELU DO 1.6. KOD TAJNIKA SEMINARA BORISA KEBERA (0914284738)
2. UPLATE UKUPNOG IZNOSA NA RABU, KOD BORISA KEBERA (0914284738)
Kontakti, rezervacije, informacije: kod voditelja klubova, ili Hrvatski nanbudo savez, fax: 01 4834815 email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , web stranica: www.nanbudo.org