MEĐUNARODNI LJETNI NANBUDO SEMINAR LOPAR, OTOK RAB 22./26.6.2016
Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 21:35

img 9880Tradicionalni ljetni nanbudo seminar jedan je od dva obvezna seminara za članove Hrvatskog nanbudo saveza. Obrazovni nanbudo kurikulum zahtjeva dva intenzivna bloka treninga od po nekoliko dana, kako bi se osigurala adekvatna razina usvajanja znanja i vještina potrebnih za polaganje stupnjeva. Posljednjih nekoliko godina seminar se održava u terminu državnih praznika kako bismo vam svima olakšali dolazak i boravak na seminaru te da bi troškovi boravka bili manji. Još jedna pogodnost jest - besplatno polaganje za stupnjeve na seminaru. Seminar će se tako održati i ove godine u mjesecu lipnju i to od 22.-26.6. 2016. Nadamo se da će vas ove činjenice razveseliti i da ćete i ove godine sudjelovati u kreiranju pozitivne energije zajedno sa mnogim nanbudokama na plaži Livačina u prekrasnom okružju rapskog akvatorija. Seminar će, također po tradiciji, voditi najbolji hrvatski učitelji nanbudoa: Renshi Petar Turković 7. Dan i Renshi Zilhad Mahmuljin 7. Dan uz asistenciju hrvatskih reprezentativaca, svjetskih i europskih prvaka u nanbudo sportu. Teme seminara uključivati će sadržaje od - metodike za početnike i napredne vježbače, te primjene različitih tehnika u samoobrani - do sportskog treninga za natjecatelje. Posebna pozornost posvetit će se pripremi za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu u Italiji.
Održati će se naravno i veliko polaganje za stupnjeve, te tradicionalni turnir u pijesku plaže na Livačini.
Treninzi će se održavati
od 8.00-9.30 sati
te od 18.30 -20.30 sati svakodnevno.
Kotizacija za seminar iznosi 50 EURA, a za članove klubova HNS-a po posebno pogodnoj cijeni od 200 kn.
(Klubovi na svakih 10 uplaćenih kotizacija imaju po 1 gratis kotizaciju).
Prijevoz je vlastitim automobilima, a autobusni prijevoz organizirati će se linijom Zagreb-Lopar ako za to bude interesa i potrebe.
CIJENE SMJEŠTAJA U HOTELU SAN MARINO (dvo i trokrevetne sobe ) za nanbudo grupu sa cca 20% popusta u odnosu na individualne cijene:
Puni pansion po osobi po danu 47 Eur (Veli Mel)
Polupansion po osobi po danu 36 Eur (Veli Mel)
Noćenje s doručkom po danu 34 Eur (Veli Mel)
Dodatak za jednokrevetnu sobu po danu 6 Eur
Boravišna pristojba po danu 1 Eur
Trošak prijave jednokratno 1 Eur

POPUSTI:
Djeca do 12 godina sa 2 odraslih u trokrevetnoj sobi 50%
Djeca do 11 godina ne plaćaju boravišnu taksu
Djeca od 12-17 godina plaćaju 50% boravišne takse

MOGUĆ SMJEŠTAJ U AUTOKAMPU ILI APARTMANIMA U VLASTITOM ARANŽMANU

1. PRIJAVE I REZERVACIJE MJESTA U HOTELU DO 1.6. KOD TAJNIKA SEMINARA BORISA KEBERA (0914284738))
2. UPLATE UKUPNOG IZNOSA NA RABU, KOD BORISA KEBERA (0914284738))
Kontakti, rezervacije, informacije: kod voditelja klubova, ili Hrvatski nanbudo savez, fax: 01 4834815 email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , web stranica: www.nanbudo.org