EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE
Srijeda, 28 Prosinac 2011 16:27

Dana 21. 12. 2011. u dvorani Nanbudo kluba Peščenica (ŠŠD Peščenica, Ul. grada Gospića 1) održano je posljednje nanbudo natjecanje u 2011 godini. Na programu su bile sljedeće kategorije: ekipni ju randori, kata bunkai duo te kata bunkai trio.

U ekipnom ju randoriju favorizirana ekipa nanbudo kluba Peščenica uspjela je tek nakon produžetaka pobijediti odličnu mladu ekipu nanbudo kluba Vještina te tako obraniti naslov osvojen prošle godine dok je u borbi za treće mjesto Dubrava pobijedila ekipu Maksimira i tako po prvi puta osvojila odličje u ovoj atraktivnoj kategoriji.

U kategoriji kata bunkai duo uvjerljivo je slavio tim nanbudo kluba Gradec ispred timova Maksimir i Dubrava dok su u disciplini kata bunkai trio slavili članovi nanbudo kluba Maksimir ispred Dubrave i domaćina Peščenice.Domaćin natjecanja, Nanbudo klub Peščenica na kraju je proglasio najbolje športaše kluba u 2011. godini a i to su, u mlađim kategorijama Ines Alimović, te u seniorskoj konkurenciji Igor Vojvodić.

Na kraju ovog lijepog športskog druženja domaćini su organizirali prigodno druženje uz kolače i sokove te tako priveli kraju još jednu uspješnu sezonu kako za članove Nanbudo kluba Pešćenica tako i za Hrvatski nanbudo savez.
Rezultati:
Ju randori ekipno
1. Peščenica (Igor Vojvodić, Vedran Sedlar, Alen Alimović, Branimir Antoljak i Domagoj Gubić)
2. Vještina (Tomislav Vrgoć, Luka Došlić i Domagoj Lovrić)
3. Dubrava (Domagoj Zerec, Ivan Zerec i Vedran Tepavac)
Kata bunkai duo
1. Gradec (Boris Keber i Vedran Major)
2. Maksimir (Tin Požgajčić i Marina Anterić)
3. Dubrava (Domagoj Zerec i Vedran Tepavac)
Kata bunkai trio
1. Maksimir (Tin Požgajčić, Ivan Zovko i Goran Mandić)
2. Dubrava (Domagoj Zerec, Vedran Tepavac i Ivan Zerec)
3. Peščenica (Alen Alimović, Oskar Krstić i Domagoj Gubić)