OSNOVAN NANBUDO KLUB OSIJEK
Srijeda, 26 Svibanj 2010 00:00

26.5. je u Osijeku osnovan novi nanbudo klub pod vodstvom Sensei Franje Jurkovića, u Osnovnoj školi Vijenac u Osijeku, gdje se tom prigodom održao prikaz nanbudo vještine u izvedbi demo tima Hrvatskog nanbudo saveza, na oduševljenje svih učenika škole koji su istome nazočili. Interes novih članova nadmašio je sva očekivanja, te se nadamo još jednom uspješnom klubu (nakon Vještine i Soblinca) koji je Sensei Franjo osnovao.

Pročitaj više...
 
WTKA seminar borilačkih vještina u Italiji
Petak, 14 Svibanj 2010 00:00

WTKA je od 14.-16.5. održala veliki seminar borilačkih vještina u Lignanu u Italiji na kojem je sudjelovalo preko 500 polaznika. Poseban poziv dobio je Shihan Petar Turković da u društvu drugih velikih majstora borilačkih vještina prezentira nanbudo vještinu. Sa timom u kojem su uz njega bili Shihan Zilhad Mahmuljin, shihan dai Edin Mahmmuljin i sensei kyoshi Boris Keber, uspješno je prezentiran nanbudo koji je pobudio veliki interes i pohvale među sudionicima. Posebno je oduševljen nanbudo-om bio i prijatelj Soke Doshu Nanbua, Sensei Yoshioka, 8.dan wado ryu karate škole i nekadašnji svjetski prvak u karate borbama. Majstor Yoshioka pohvalio je lijepe pokrete i kreativnost nanbudo škole, te prezentaciju hrvatskog tima. Uputio je pozdrave Doshu Nanbu-u, koje smo sa zadovoljstvom prenijeli.

 
Prvenstvo Zagreba u borbama za 2010.god
Subota, 08 Svibanj 2010 00:00

U dvorani u Kušlanovoj ulici u subotu, 8.5. održano je Prvenstvo Zagreba u nanbudo borbama. Ovogodišnje prvenstvo pokazalo je sazrijevanje čitavog niza izvrsnih mladih natjecatelja koji iz godine u godinu postaju sve kvalitetniji i atraktivniji. U kategoriji cicibana dominiraju Peščeničanci Martin Palčić i Jure Glibić među koje se ove godine umiješao - osvojivši drugo mjesto Vedran Jakić iz Vještine. Među mlađim kadetima uvjerljivi pobjednik bio je Antun Omerzu iz Dubrave, a među kadetkinjama iste dobi Lana Palčić iz Peščenice.

Pročitaj više...
 
<< Početak < « 21 22 23 » > Kraj >>

Stranica 23 od 23